Producție, Logistică și Ambalare personalizată

Producţia este clar definită de la ◉colectare ◉selectare ◉procesare pană la ◉ambalarea și ◉comercializarea produselor pentru a satisface cele mai stricte cerințe ale clienților noștri.

Ciupercile noastre sunt colectate din ariile montane din Romania şi sunt prelucrate imediat în cele mai bune condiţii pentru a-şi menţine neschimbate toate caracteristicile organoleptice.

Colaborăm cu sute de culegători din întreaga ţară, cu diverși achizitorii care colectează direct din teren şi din punctele de achiziţie, precum și cu diferite firme de profil.

Facilităţile noastre de uscare şi congelare sunt de ultimă generaţie şi satisfac necesităţile unei pieţe europene exigente cum ar fi cea italiană şi cea germană.

Ambalare personalizata ciuperci

Ca și beneficiu suplimentar putem oferi clienților noștri și transport în cele mai optime condiții. Transportul ciupercilor se face cu mașini frigorifice proprii, parcul nostru auto fiind compus din:

Toate maşinile sunt dotate frigorific pentru a păstra prospeţimea şi calitatea produselor neschimbate.

Deasemenea oferim clienților noștri și servicii de ambalare personalizată. Ambalăm ciupercile congelate, uscate sau proaspete precum și afine congelate în concordanță cu brandul clienților noștri.

Aici poate fi și marca ta!